Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η ακριβότερη αγοραπωλησία αθλητικής ομάδας παγκοσμίως είναι γεγονός!

Η ακριβότερη αγοραπωλησία αθλητικής ομάδας παγκοσμίως είναι γεγονός - 6 δις δολάρια!

Η μεγαλύτερη, για την ακρίβεια η πιο ακριβή, αγοραπωλησία ομάδας στην παγκόσμια ιστορία είναι γεγονός. Το κόστος της ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια και αφορά τη μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας του NFL, των Ουάσινγκτον Κομάντερς!

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ένα γκρουπ επιχειρηματιών με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζος Χάρις, με άλλους μεγάλους επιχειρηματίες της χώρας, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Μάτζικ Τζόνσον, συμφώνησαν με τους ιδιοκτήτες των Κομάντερς για την αγορά των μετοχών τους έναντι ενός συνολικού ποσού 6,05 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το γκρουπ των επιχειρηματιών ήρθε σε συμφωνία με τους Ντάνιελ και Τάνια Σνάιντερ που είχαν στην κατοχή τους τις μετοχές της ομάδας, τις οποίες είχαν αγοράσει μαζί με το ιδιόκτητο γήπεδο το 1999 έναντι του ποσού των 800.000 δολαρίων.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα, η οποία δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο στα χρόνια της ιδιοκτησίας τους από τους Σνάιντερ, με μεγαλύτερες διακρίσεις τέσσερις φορές τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και την πρόκριση στον β’ γύρο μόνο μια φορά.

Ο Τζος Χάρις θα έχει το 30% των μετοχών, ενώ ο Μάτζικ Τζόνσον θα έχει το 4%.