Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Νικηφόρα πρεμιέρα στο Τορόντο για Σάκκαρη

ΒΙΝΤΕΟ: Νικηφόρα πρεμιέρα στο Τορόντο για Σάκκαρη

Με το… δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της η Μαρία Σάκκαρη στο National Bank Open, καθώς επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2) της Αμερικανίδας Σλόουν Στίβενς.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν ισοπεδωτική στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε άνετα σε μισή ώρα. Ωστόσο, στο δεύτερο βρήκε σθεναρή αντίσταση από τη Στίβενς, με αποτέλεσμα να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της και να κάνει εύκολα λάθη.

Η έμπειρη Στίβενς εκμεταλλεύτηκε τη νευρικότητα της Σάκκαρη και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ, αλλά στο τρίτο σετ η πρωταθλήτρια μας ήταν εξαιρετική, έβγαλε μπόλικη ενέργεια στο παιχνίδι της και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των «16» του τουρνουά που διεξάγεται στο Τορόντο.

Στις εξέδρες βρέθηκαν αρκετοί ομογενείς με ελληνικές σημαίες, ενώ η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη νικήτρια από το ζευγάρι Ανισίμοβα-Πλίσκοβα.

«Πραγματικά χρειαζόμουν αυτό το παιχνίδι και αυτή τη νίκη. Ευχαριστώ τους Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες. Ραντεβού την Πέμπτη», είπε μεταξύ άλλων η Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο Τορόντο.