Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Πόλεμος Μαρινάκη - Μελισσανίδη για τον Κλάτενμπεργκ - Αυτός είναι ο λόγος που 11 ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Βρετανού

Πόλεμος Μαρινάκη - Μελισσανίδη για τον Κλάτενμπεργκ - Αυτός είναι ο λόγος που 11 ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Βρετανού

Για να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος με ξενίζει το γεγονός ότι ο Κλάτενμπεργκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομοσπονδία της Αιγύπτου και 11 ΠΑΕ εξακολουθούν να τον θέλουν ως αρχιδιαιτητή.

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνουν οι ΠΑΕ, αλλά ουσιαστικά αυτό σημαίνει υποβάθμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για να είστε, όμως, μέσα στα πράγματα σας λεω τούτο. Για το αν ο Βρετανός παραμείνει στη θέση του θα εξαρτηθεί από την ΕΠΟ.

Κι όπως μαθαίνω ο Μπαλτάκος ψάχνει για άλλον ξένο παράγοντα ως πρόεδρο της ΚΕΔ. Εννοείται με τις ευλογίες της ΟΥΕΦΑ. Άλλωστε, αυτός που θα προσλάβει θα είναι μέσα από τη λίστα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Και να ξέρετε ότι η ΕΠΟ είναι αυτή που αποφασίζει. Άλλο τώρα αν γίνει της κακομοίρας ανάμεσα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα. Ανάμεσα σε Μπαλτάκο και Μαρινάκη. Και για να είμαι ακόμα πιο σαφής ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη.

Αυτά είναι τα δυο μέτωπα. Η ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη που σιγοντάρει ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη και ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη που έχει δίπλα του τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Κι όχι μόνο.

Κι αν απορείτε γιατί οι ΠΑΕ συντάχθηκαν με τον Μαρινάκη η απάντηση είναι απλή. Περιμένουν τα λεφτά από το στοίχημα και ξέρουν ότι  τα αφεντικά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού… παίζουν δυνατά στην κυβέρνηση και έχουν βάλει πλάτη γι’ αυτά τα χρήματα που θα είναι κάπου στο 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε ΠΑΕ.