Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Εδώ η μισή χώρα παρακολουθεί την άλλη μισή και δεν ξέρουμε αν δυο τρένα κινούνται στην ίδια γραμμή; Να αποδοθούν οι ευθύνες και στους ηθικούς αυτουργούς αυτής της μαζικής δολοφονίας

Εδώ η μισή χώρα παρακολουθεί την άλλη μισή και δεν ξέρουμε αν δυο τρένα κινούνται στην ίδια γραμμή; Να αποδοθούν οι ευθύνες και στους ηθικούς αυτουργούς αυτής της μαζικής δολοφονίας

θα μας φύγει το κεφάλι με τα όσα ακούμε και διαβάζουμε για την τραγωδία των Τεμπών.

Είμαστε όλοι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και βλέποντας κάποιους να περιορίζουν την ευθύνη στο λάθος του σταθμάρχη για να ευνόητους λόγους βγαίνουμε από τα ρούχα μας. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι οργισμένος.

Διότι από τη μία βλέπει ότι η μισή χώρα παρακολουθεί την άλλη μισή και την ίδια ώρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν δυο αμαξοστοιχίες κινούνται στην ίδια γραμμή.

Δεν υπάρχει αυτό. Μόνο σε ταινία. Κι αν…

Μόνο υπερβολή δεν είναι αυτό που λέει ο απλός πολίτης ότι, τελικά, ζούμε από τύχη κι όπου μας πάει.

Δυστυχώς, αυτή είναι η πολύ σκληρή αλήθεια.

Εδώ αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στην φωτεινή σηματοδότηση του Προαστιακού από την Δουκίσσης Πλακεντίας στο Αεροδρόμιο. Σκεφτείτε την τραγική κατάσταση που βρισκόμαστε.

Είμαστε χύμα. Της πλάκας. Έχουμε πάρει τόσα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τα έχουμε φάει. Όχι εμείς, ο λαός, αλλά οι μεγαλοεργολάβοι.

Είμαστε το βασίλειο της διαφθοράς και της λαμογιάς.

Και φυσικά κανενός πολιτικού δεν ιδρώνει αληθινά το αυτί. Τόσες κυβερνήσεις έχουν περάσει από το 2000 και μετά. Τι έκαναν η, καλύτερα γιατί δεν έκαναν αυτά που όφειλαν να έχουν πράξει για την ασφάλεια των επιβατών; Δηλαδή τα αυτονόητα.

Και τώρα θα τα ρίξουμε όλα στον σταθμάρχη και καθαρίσαμε. Είμαστε σοβαροί; Εδώ μιλάμε για μαζική δολοφονία.

Και στην μνήμη αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκαλο. Να αποδοθούν οι ευθύνες στους ηθικούς αυτουργούς αυτού του εγκλήματος.