Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φοβερή επίδοση από τον Νέιτ Γουόλτερς κόντρα στον Άρη

Φοβερή επίδοση από τον Νέιτ Γουόλτερς κόντρα στον Άρη

Ο Νέιτ Γουόλτερς έφτασε σε ένα σπάνιο επίτευγμα απέναντι στον Άρη, δείγμα και της επιδραστικότητάς του στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ αγωνίστηκε 21:17 στη νίκη των «πρασίνων» απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και φρόντισε να «γεμίσει» για τα καλά την στατιστική του.

Σε αυτό το διάστημα «έγραψε» 15 πόντους με 6/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/5 βολές, 8 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη ωστόσο το στατιστικό που ξεχώρισε ήταν το +40 του Παναθηναϊκού κάθε φορά που βρισκόταν στο παρκέ. Δείγμα και το πόσο πολύ επιδραστικός ήταν για να «ανοίξει» η ψαλίδα της διαφοράς.

Όπως ανέφερε και ο ΕΣΑΚΕ «ο Αμερικανός είχε συντελεστή +40, μία επίδοση στην οποία έφτασαν δύο παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ο Τόμας Ουόκαπ και ο Σάσα Βεζένκοφ. Το ρεκόρ αυτής της στατιστικής κατηγορίας στο περσινό Πρωτάθλημα είχε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος με συντελεστή +38 στον 5ο ημιτελικό των πλέι οφ κόντρα στη Λάρισα.

Ο γκαρντ των «πράσινων» έκανε, με διαφορά, την καλύτερη από τις 10 εμφανίσεις του στην Basket League σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ πόντων (15), ασίστ (8), κερδισμένων φάουλ (6), ranking (26) και ισοφαρίζοντας εκείνο των ριμπάουντ (7).»