Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόταση εισαγγελέως: Ένοχος ο Φιλιππίδης για απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας

Να κηρυχθεί ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας το 2010 στο θέατρο Μουσούρη ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια.

Όπως τόνισε η εισαγγελέας: «Ο κατηγορούμενος την οδήγησε ένα άδειο θέατρο και στην συνέχεια επιχείρησε να τη βιάσει. Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει, έκανε μια προσχηματική συνομιλία με τη μητέρα της, την οποία αντιλήφθηκε ο κατηγορούμενος και συνέχισε.

Η πράξη του δεν ολοκληρώθηκε όχι επειδή με δίκη του βούληση τη σταμάτησε, αλλά γιατί, όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα, ‘’ξενέρωσε’’. Τα καταγγελλόμενα περιστατικά είναι τα ίδια σε όλες τις καταθέσεις της» είπε η εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι η δεύτερη καταγγέλλουσα τον εκδικείται, επειδή δεν πήρε ρόλο, η εισαγγελέας σχολίασε: «Αν ήταν συναινετικό αυτό που έγινε, γιατί δεν πήρε τον ρόλο; Γιατί στη συνέχεια δε συνεργάστηκαν ποτέ; Γιατί δεν έπαιξε στις δύο σειρές του Mega;».

Όπως σημείωσε, η υπεράσπιση επιχείρησε να τρώσει την αξιοπιστία της, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δεύτερη καταγγέλλουσα απαντούσε στα τηλέφωνα του κατηγορουμένου και στα όσα ερωτικά της έλεγε.

Όσον αφορά στην πρώτη κατηγορία, του βιασμού το 2008 στο θέατρο ΗΒΗ, η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ