Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Χαρδαλιάς έκανε μήνυση στην Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που τον μπουγέλωσε

Ο Χαρδαλιάς έκανε μήνυση στην Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που τον μπουγέλωσε

Μήνυση κατέθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε βάρος της ραδιοφωνικής παραγωγού από τη Θεσσαλονίκη που προφασίστηκε πως θέλει να βγει φωτογραφία μαζί του και έπειτα τον μπουγέλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε να καταθέσει μήνυση σε βάρος της καθώς η πράξη της τρομοκράτησε μέλη της οικογένειάς του. Έτσι, αμέσως μετά το περιστατικό προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε η Θεσσαλονικιά παραγωγός να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σε βάρος της παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, δέχτηκε επίθεση από... σεσημασμένη Θεσσαλονικιά που έχει προκαλέσει και στην αρχή της καραντίνας με λεκτική επίθεση σε αστυνομικούς στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. 

Η γυναίκα προφασίστηκε πως ήθελε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, όταν όμως οι δυο τους στήθηκαν για τη φωτογραφία εκείνη πήρε ένα ποτήρι με νερό περιλούζοντάς τον, μπροστά μάλιστα στην κόρη του. 

Η επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας του υφυπουργού ήταν άμεση και η γυναίκα απομακρύνθηκε και προσήχθη, ενώ φέρεται να έχει κατασχεθεί και το κινητό της φίλης της που φιλοδοξούσε να καταγράψει την επίθεση.