Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δύσκολες ώρες για την Έφη Παπαθεοδώρου - Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος

Δύσκολες ώρες για την Έφη Παπαθεοδώρου - Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος

Η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου περνάει δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time», ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από το καλοκαίρι, την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη», λέει η Έφη Παπαθεοδώρου.

Σε ερώτησή ποιοι άνθρωποι ήταν κοντά της αυτές τις δύσκολες μέρες, η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία λάτρεψε το κοινό ως «Θεοπούλα» στο «Παρά Πέντε», απάντησε: «Έχω την αδελφή μου και το γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου».

Και ο Αίας Μανθόπουλος, όμως, περνά δύσκολες ώρες, καθώς έπειτα από μία έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Πρέκα στην ontime24.gr, o ηθοποιός βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα.

Όπως γράφει η εφημερίδα «ON Time», ο Αίας Μανθόπουλος δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία, όταν δεν αισθάνθηκε καλά και οι οικείοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στους «Δύο Ξένους», τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολείται με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.