Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
agravanis

Απαράδεκτος Αγραβάνης: "Κάρφωσε" μέσω διαδικτύου τον Μίσσα για τη μικρή συμμετοχή του (Photo)

Απαράδεκτη συμπεριφορά και νοοτροπία από τον Δημήτρη Αγραβάνη, που δεν ταιριάζουν σε διεθνή αθλητή.

Στο πρώτο ματς με την Ισλανδία έπαιξε 2:51. Στο δεύτερο έμεινε στο παρκέ για 43". Ο Δημήτρης Αγραβάνης επιλέχθηκε αντί του Ντίνου Μήτογλου, βρέθηκε στη δωδεκάδα της Εθνικής και εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Eurobasket 2017, όμως φαίνεται πως οι ελάχιστες ευκαιρίες που έχει πάρει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Μίσσα τον έχουν κάνει να... στραβώσει.

Και αυτό επέλεξε να το δημοσιοποιήσει μέσω του προφίλ του στο Instagram. Ανέβασε εικόνα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σχόλιο "mood", δηλαδή "διάθεση", μία μόλις ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γαλλία. Και τι ήθελε να πει, ξεκάθαρα; Ότι λόγω της μικρής συμμετοχής του αναπολεί τις στιγμές που έπαιζε με τον Ολυμπιακό, αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές κατά της μη χρησιμοποίησής του από τον Μίσσα.

Σίγουρα κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι άπαντες να σκέφτονται το καλό του συνόλου και δη της Εθνικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πριν από δύο χρόνια σε αγώνα με τον Αρη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε στείλει στα αποδυτήρια τον Αγραβάνη, όταν αυτός αντέδρασε άσχημα, όταν έγινε αλλαγή.