Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο αποχαιρετισμός στον Ηλία Ρωσίδη - Το μήνυμα του Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Ο αποχαιρετισμός στον Ηλία Ρωσίδη - Το μήνυμα του Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου είπε το "τελευταίο αντίο" στον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο Ηλίας Ρωσίδης έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και σήμερα συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του Ολυμπιακού του είπαν το τελευταίο "αντίο". 

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στις 11 το πρωί στον Ιερό ναό της Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Μοσχάτο και μετά ακολούθησε η ταφή του στο κοιμητήριο της Νίκαιας.

Το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία έδωσε πλήθος κόσμου, από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Στελέχη από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, όπως ο πρόεδρος, Γιάννης Μώραλης, ο Τάκης Αγραφιώτης, ο Κώστας Καραπαπάς, ο επίτιμος πρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο Νίκος Γαβαλάς, ο Χρήστος Μπαφές, αθλητές της ομάδας, όπως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ εκεί ήταν και ο Τάκης Λεμονής, η Λόλα Νταϊφά αλλά και άλλοι.Στεφάνι έστειλε ο Σωκράτης ΚόκκαληςΗ Λόλα Νταϊφά

Ο Ηλίας Υφαντής, συμπαίκτης του Ρωσίδη και στενός του φίλοςΟ Νίκος Βαμβακούλας«Ένα μεγάλο κομμάτι της λέξης ΘΡΥΛΟΣ είναι δικό σου. Η Ιστορία σε υποδέχεται δαφνοστεφανωμένο και αιώνιο νικητή», αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μήνυμά του για το θάνατο του Ηλία Ρωσίδη.