Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

«Ψάχνει συμπαίκτη o Χριστοβασίλης, τέλος ο Πετράκης από τον ΠΑΣ με τη λήξη της σεζόν»

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στα Γιάννενα τις τελευταίες εβδομάδες, σε μια περίοδο κατά την οποία ο ΠΑΣ «παίζει» τη σωτηρία του, αλλά, όπως φαίνεται, «παίζει» και το μέλλον του γενικότερα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει ήδη πάρει δύο σοβαρές αποφάσεις. Η πρώτη να τελειώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη στο φινάλε της σεζόν.

Λέγεται, μάλιστα, ότι οι δυο τους έχουν μιλήσει για αυτό από τα Χριστούγεννα και ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει πως ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος. Θέλουν απλά να πάει το πράγμα όσο πιο ομαλά γίνεται ως το φινάλε και αυτό είναι όλο.

Ο ΠΑΣ κοιτάζει ήδη για προπονητή σε δύο διαφορετικές αγορές. Στην εγχώρια που έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και σε εκείνη του εξωτερικού.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, πριν από εβδομάδες ταξίδεψε με μυστικότητα ως την Ήπειρο προπονητής με παρελθόν στη Bundesliga και είδε ζωντανά μία αναμέτρηση του ΠΑΣ.

Ποιος τον έφερε; Ένας μάνατζερ που φαίνεται πως έχει ιδιαίτερες επαφές με την ομάδα των Ιωαννίνων εδώ και ένα-ενάμιση χρόνο. Τόσο ιδιαίτερες που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ του έχει αναθέσει την υποχρέωση να του βρει συμπαίκτη, μιας και με αυτή τη σύνθεση ο ΠΑΣ δεν δείχνει να μπορεί να προχωρήσει.

Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Χριστοβασίλη: είτε να βρει συμπαίκτη είτε ακόμη και αγοραστή για την ομάδα.

Υπάρχουν ήδη δρομολογημένες καταστάσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και υπάρχει και υποψήφιος. Μια εταιρία από το εξωτερικό, όπου σύντομα θα ξεκινήσει έναν κύκλο συζητήσεων, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Ο Χριστοβασίλης δεν λέει τίποτα φυσικά για αυτό. Γνωρίζουν την υπόθεση ελάχιστοι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν ποντάρει πολλά στο ενδεχόμενο να μπορεί σύντομα να το πει και σε περισσότερους. Αν, βεβαίως, το πράγμα προχωρήσει.