Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έκαναν το αυτονόητο και βρίσκονται σε καλό δρόμο

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έκαναν το αυτονόητο και βρίσκονται σε καλό δρόμο

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός απέτυχαν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά γέλασε το χειλάκι μας με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Θα σχολιάσει κάποιος ότι δεν ήταν ίδιος ο βαθμός δυσκολίας. Σωστό. Πήραμε, όμως, δυο νίκες και πλέον στην κλήρωση  που ξεκινά σε λίγο θα έχουμε 4 ομάδες σε ομίλους. Τρεις στο Γιουρόπα Λιγκ και τον ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ. Δεν είναι κι άσχημα.

Θα δώσουμε το λιγότερο 24 ματς κι έχουμε τη χρυσή ευκαιρία  να ανέβουμε σημαντικά στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Ο Ολυμπιακός έκανε βόλτα στη Σερβία. Από την αρχή του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Τσουκαρίτσκι και το σκορ τον αδικεί.

Έπαιξε τους αντιπάλους του μονότερμα και για μια ακόμη φορά έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Αυτό, άλλωστε, είναι το πιο σημαντικό. Ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό της αντίστοιχης περσινής περιόδου και παίζει ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο του. Πιο γρήγορα, πιο ουσιαστικά, είναι οργανωμένος, σοβαρός, φτιάχνει ευκαιρίες, σκοράρει και παίρνει αυτό που θέλει.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που πραγματοποίησε πολύ γεμάτη εμφάνιση και σκόρπισε τη Χαρτς.

Με το σπαθί του πέτυχε τρεις προκρίσεις και θα παίξει ξανά στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Λουτσέσκου που άργησε στις μεταγραφές  και ουσιαστικά στηρίχθηκε στους παλιούς παίκτες. 

Ο Ρουμάνος κέρδισε χρόνο και τώρα στη διακοπή θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σωστά με τον Μάρκος Αντόνιο και τον Μεϊτέ, έτσι ώστε να τους προωθήσει στην ομάδα και ο ΠΑΟΚ να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στον χώρο της μεσαίας γραμμής.