Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Θα πέσουν κορμιά στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλα είναι ανοιχτά...

Δεν θα συμφωνήσω με όσους λένε και γράφουν ότι το αποψινό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο τελικός των τελικών, όμως σαφώς παίζεται ο μισός τίτλος. Και για τους δύο.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των άλλων διεκδικητριών και θα πέσουν κορμιά.

Είναι από τα ματς που δεν χωρούν προγνωστικά. Όλα είναι μέσα.

Η ΑΕΚ παίζει στο γήπεδό της και με την παρουσία των οπαδών της έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα, όμως ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος και έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι ξέρει να στέκεται στα δύσκολα.

Πολλά θα κριθούν στη μάχη του κέντρου. Είναι από τους αγώνες που φτιάχνουν καριέρα για ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ λογικά ο κόσμος περιμένει από τα βαριά χαρτιά να βγουν μπροστά.

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στο ματς του Χαριλάου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αρης θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ναι μεν δεν έχει κίνητρο και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, όμως θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις και θα παλέψει για το καλύτερο.

Ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει την βασική ομάδα και καλά κάνει, διότι με διπλό η ομάδα του θα παραμείνει ζωντανή για τον τίτλο και την Κυριακή με τη Λαμία ο Βάσκος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει Αστον Βίλα.

Για τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος η νίκη στη Λαμία. Την πάτησε στο πρώτο ημίχρονο της Τούμπας, οπότε ξέρει ότι στην αρχή θα βρει αντίσταση.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα είναι καταδικαστικό για την ομάδα του Λουτσέσκου.