Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Την παράτησε για χάρη της Χοψονίδου: Η αθλήτρια που ήταν αρραβωνιασμένος ο Σπανούλης πριν την Ολυμπία

Την παράτησε για χάρη της Χοψονίδου: Η αθλήτρια που ήταν αρραβωνιασμένος ο Σπανούλης πριν την Ολυμπία

Από το 2007 ο Βασίλης Σπανούλης είναι ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου του 2011 με θρησκευτικό γάμο, ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο.

Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα, με τα οποία συχνά πυκνά βγάζουν φωτογραφίες και τις δημοσιεύουν στα social media.

Από τα 26 του ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής του Περιστερίου είναι με την Ολυμπία και μάλιστα το ζευγάρι γνωρίστηκε, όταν εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε για γάμο. Βέβαια, φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια.

Μπορεί να μην έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για την πρώην σύντροφό του, ωστόσο ξέρουμε πως είναι μια αθλήτρια που ζούσε στη Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό-εφηβικό έρωτά του.

Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης είχε εξομολογηθεί παλαιότερα σε μια συνέντευξή του: «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές».