Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΖΗΣΗΣ

Ζήσης: «Ήταν το πείσμα και η θέληση, τα παιδιά έδωσαν τα πάντα για τη νίκη»

Ο Νίκος Ζήσης, General Manager της Εθνικής, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν άπαντες στο στρατόπεδο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Συγχαρητήρια σε όλους. Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες, τα έδωσα όλα για αυτή την ομάδα. Ίσως όχι παίζοντας και το καλύτερο μπάσκετ. Ήταν μια πολύ ωραία μέρα και ωραία στιγμή.

Ολη η Ελλάδα βλέπει ότι ο "Λάρι" έχει ψυχή. Τα έδωσε όλα, με τα λάθη του με τα μεγάλα σουτ, ξυπνώντας και τον πάγκο μετά από ένα μεγάλο σουτ. Ειδική μνεία και στον Λάρι αλλά και σε όλα τα παιδιά ,όπως τον Χαραλαμπόπουλο, τον Τσαλμπούρη. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων. Είχα τη χαρά και την τιμή να παίξω μαζί με Καλάθη και Παπανικολαόυ και πάλι ήταν εδώ για την Εθνική μέσα από ένα δύσκολο καλεντάρι.

Ήταν και παιδιά που δεν ήταν εδώ μαζί μας από το ΝΒΑ και παιδιά που τα παρακολουθούμε και περιμένουμε να έρθουν στην ομάδα. Χίλια μπράβο στους Πελαργούς, ήταν καταπληκτικοί, πάθος στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Σήμερα το ματς είναι η το πείσμα η θέληση, ήθελαν να δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη».