Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζιάγκος: «Θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση το ματς με τον Πανιώνιο»

Ζιάγκος: «Ο Πανιώνιος θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σχολίασε την αυριανή (19/10, 15:45) αναμέτρηση του Ρεθύμνου στην έδρα του Πανιωνίου για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Αρχικά, ο προπονητής των Κρητικών δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας του: «Αν και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τελικούς παίζουμε ένα παιχνίδι με αντίπαλο στα μέτρα μας και με ομάδα που μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο. Θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση δεδομένου ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία χρονική στιγμή που ψάχνει την επανεκκίνηση του και την αντίδραση του μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από ομάδα Α2».

Για το αν βοήθησε η νίκη στο Κύπελλο Ελλάδος, σημείωσε: «Η νίκη επί του Ηρακλή, όπως αναφέραμε και μετά το ματς ήταν μία νίκη αυτοπεποίθησης και αυτοσεβασμού. Ήταν μία νίκη που μας έδειξε πως με τις προσθήκες και τις αλλαγές βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο κάλυψης των αδυναμιών που είχαμε εντοπίσει από τις 3 συνεχόμενες ήττες».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης, τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που το παιχνίδι της στηρίζεται στις αποφάσεις και στο εκτελεστικό και το δημιουργικό κομμάτι των γκαρντ της. Το κλειδί θα είναι η ατομική προσαρμογή μας σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού».