Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Ο Γιώργος Πρίντεζης για τον Κώστα Σλούκα: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ο Παναθηναϊκός πήρε έναν παίκτη νικητή»

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ίδρυσε πριν από μερικά χρόνια το Aegeanball Festival στη Σύρο και πλέον το μπασκετικό τουρνουά 3x3 έχει γίνει θεσμός στο νησί με μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και όχι μόνο να δίνουν το "παρών".

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, μίλησε για το θέμα της ημέρας, την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τους "ερυθρόλευκους" στους "πράσινους" τονίζοντας: "Ο κάθε άνθρωπος είναι μεγάλος, παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι όλα ίδια. Ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως πιστεύει εκείνος καλύτερα για την οικογένεια του, για τον εγωισμό του. Για αυτά που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει.

Πήρε μια απόφαση, σίγουρα ο Κώστας για να πάρει αυτή την απόφαση τη σκέφτηκε με την οικογένεια του. Ο καθένας κάνει αυτό που πραγματικά πιστεύει καλύτερο για εκείνον.

Η κίνηση να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Κώστα τον βοηθάει πάρα πολύ και στο ελληνικό κορμό και αγωνιστικά και ουσιαστικά πως η ομάδα βάζει έναν παίκτη με νοοτροπία νικητή".