Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φιλικές δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Φιλικές δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Το δεύτερο φιλικό του τεστ για την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν δίνει το απόγευμα (18:30) ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι ταξίδεψαν στη Λιουμπλιάνα για να αντιμετωπίσουν τη νταμπλούχο Σλοβενίας, Τσεντεβίτα Ολίμπια, χωρίς τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μετέβη στη χώρα του λόγω ενός προσωπικού θέματος. Έτσι, την ομάδα στο σημερινό φιλικό θα κοουτσάρουν οι βοηθοί του, Χρήστος Σερέλης και Τσενκ Γιλντιρίμ.

Ο Τζέριαν Γκραντ συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση του τριφυλλιού, έχοντας ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ εκτός θα παραμείνει ο Μήτογλου, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της Τσεντεβίντα Ολίμπια στο Youtube.

Από την πλευρά τους, Ολυμπιακός και Προμηθέας δίνουν το απόγευμα (18:00) το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω έκτακτων διαδικαστικών προβλημάτων, «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας.

Ένα παιχνίδι που έχει πιο πολύ χαρακτήρα «ξεμουδιάσματος» και αποφόρτισης από τις συνεχόμενες προπονήσεις, καθώς αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε στην Πάτρα με αρκετές απουσίες. Εκτός από τους διεθνείς (Παπανικολάου, Φαλ, Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Λούντζης), οι οποίοι θα ενσωματωθούν προσεχώς στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων, εκτός για το σημερινό ματς έμειναν τόσο ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος υποβλήθηκε προ ημερών σε επέμβαση ρινικού διαφράγματος, όσο και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δεξιό αχίλλειο, γι’ αυτό και έμεινε στην Αθήνα.

Όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα των φίλων των Πειραιωτών θα είναι στραμμένα στον νέο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Λουκ Σίκμα, ο οποίος και θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του – έστω και ανεπίσημο – με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.