Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΟΣΦΠ

Έκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, αποφασίζει η Λίγκα για το ματς

Το ΔΣ της Volley League θα συνεδριάσει μέσα στην ημέρα, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για την τελική έκβαση του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που διεκόπη μετά τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη, που προκάλεσαν και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Η ΕΣΑΠ συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή (08/12) μετά τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη που έφεραν την οριστική διακοπή του αγώνα βόλεϊ, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Θυμίζουμε ότι από τα επεισόδια στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” έχει τραυματιστεί σοβαρά ένα αστυνομικός, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή (βρίσκεται σε κώμα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, έχοντας υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις). Πιθανότατα ο αγώνας θα αναβληθεί και σήμερα, κάτι που θα ανακοινωθεί από την ΕΣΑΠ μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ.

Να αναφέρουμε ότι στα ημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκονται οι ΠΑΟΚ, Α.Ο.Π.Κηφισιάς και Πήγασος Πολίχνης και πλέον εκκρεμεί το ντέρμπι των “αιωνίων”, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.