Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
A1 Πόλο Ανδρών: Σπουδαίο «διπλό» του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εθνικό

A1 Πόλο Ανδρών: Σπουδαίο «διπλό» του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εθνικό

Με το «διπλό» στις αποσκευές έφυγε ο Παναθηναϊκός από το κολυμβητήριο «Π.Καπαγέρωφ», μετά τη νίκη του επί του Εθνικού με σκορ 7-5, φτάνοντας τους 19 βαθμούς, σε εννέα αγωνιστικές.

Πριν ξεκινήσει το πρώτο σπριντ στην αναμέτρηση, άπαντες περίμεναν ένα αγώνα με χαρακτήρα «ντέρμπι». Αυτό επιβεβαιώθηκε στην πρώτη περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0), όμως οι γηπεδούχοι να απαντούν στο «πράσινο» σερί, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες ισόπαλες, οι «πράσινοι» βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα αποκτώντας ξανά το μέγιστο προβάδισμα (4-2), το οποίο στη συνέχεια διεύρυνε στα τέσσερα τέρματα (6-2). Από τη μεριά τους οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, μειώνοντας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου στα δύο τέρματα (6-4).

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, γεγονός που αποδεικνύουν και τα επί μέρους σκορ των οκταλέπτων. Αμφότερες, οι ομάδες πέτυχαν ένα γκολ σε δύο περιόδους για να διαμορφωθεί το 7-5 και τον Παναθηναϊκό να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 1-0, 0-1

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Μπέτο, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χ, Ζερβουδάκης