Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκριγκόνις: «Πάντα υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό»

Γκριγκόνις: «Πάντα υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό»

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα στη σεζόν και από τους πιο… έμπειρους στην ομάδα. Ο λιθουανός μίλησε σε ισπανικό ραδιόφωνο για τον νέο Παναθηναϊκό, για το νέο… εγχείρημα που επιχειρείται στο ΟΑΚΑ.

«Προσωπικά, νιώθω καλά. Έχουμε μια νέα ομάδα και νέο προπονητή. Είναι λίγο δύσκολο να παίζουμε καλά στην αρχή όμως χρειαζόμαστε χρόνο. Έχουμε μια νίκη στους πρώτους τέσσερις αγώνες. Πρέπει να βελτιώσουμε το ρεκόρ μας. Σιγά σιγά» είπε ο Γκριγκόνις και αναφέρθηκε στην εν γένει παρουσία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο γεγονός ότι είναι ο πιο μεγάλος παίκτης σε ηλικία.  «Είναι λίγο παράξενο για μένα. Πάντα ήμουν ένας από τους πιο νέους παίκτες σε κάθε ομάδα μου. Τώρα μαζί με τον Σλούκα είμαστε οι πιο μεγάλοι. Είναι λίγο παράξενο. Αλλά θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, για παράδειγμα τον Μπαλτσερόφσκι, είναι μόνο 22 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια έπαιζε στην Γκραν Κανάρια, φέτος έκανε το μεγάλο βήμα στη EuroLeague».

Για την προσπάθεια που γίνεται φέτος, είπε: «Έχουμε ποιότητα. Όμως όπως εξήγησα, μιλάμε για μια νέα ομάδα. Πάντα υπάρχει μεγάλη πίεση εδώ. Το μόνο που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι να νικάει. Πάντα. Είναι λίγο δύσκολο όμως δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε ένα καλό γκρουπ παικτών».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν είπε:  «Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Σίγουρα. Έχει ενέργεια. Έχω δυο μήνες μαζί του, δεν μπορώ να πω πολλά όμως έχει κάτι διαφορετικό, μια ιδιαίτερη αύρα και ενέργεια. Μερικές φορές οι προπονήσεις είναι μεγάλες. Ειδικά στην αρχή, είναι πάντα δύσκολο».