Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναζητά την πέμπτη σερί νίκη στην έδρα της Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός

Αναζητά την πέμπτη σερί νίκη στην έδρα της Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός

Σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες της EuroLeague καλείται να σταθεί όρθιος απόψε (21:45) ο Παναθηναϊκός, καθώς αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στην κατάμεστη «Stark Arena» για την 11η αγωνιστική.

Οι πράσινοι του Αταμάν έχουν βρει ρυθμό και «τρέχουν» ένα σερί τεσσάρων νικών το τελευταίο διάστημα, το οποίο θέλουν να διευρύνουν. Το έργο του τριφυλλιού είναι δύσκολο, αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει σαφώς βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει τους γνωστούς τραυματίες Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου.

Η Παρτιζάν, από την πλευρά της, δεν έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη EuroLeague, καθώς δεν είναι καλή αμυντικά, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ψάχνει να βρει τις λύσεις. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πάντερ και Αβράμοβιτς, οι οποίοι πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση, αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι. Χθεσινές πληροφορίες από το Βελιγράδι ανέφεραν ότι ο Πάντερ μάλλον θα παίξει, ενώ ο Αμπράμοβιτς θα είναι στη 12άδα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο Τούρκος Εμίν Μόγκουλκοτς, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Ισπανός Τζόρντι Αλιάγκα.