Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναθηναϊκός

Επαφές παραμονής με Διούδη-Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι η παραμονή όλων των παικτών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας και τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2020. Το εγχείρημα ασφαλώς δεν είναι εύκολο, πλην όμως είναι σημαντικό το ότι γίνονται κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, κυρίως για ψυχολογικούς, αλλά και για ουσιαστικούς λόγους.

Κάθε περίπτωση παίκτη είναι διαφορετική ως προς το οικονομικό καθεστώς που την περιβάλλει, πλην όμως είναι μείζον για κάθε αθλητή να ακούει από την ομάδα του πως επιθυμεί την παραμονή του στον σύλλογο. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση, το πρώτο διακύβευμα είναι να σε θέλουν.

Το οικονομικό σκέλος σχετίζεται με το αμέσως προσεχές διάστημα, όπου οι δυσκολίες με βάση τα δεδομένα που επικρατούν στο σύλλογο είναι αντικειμενικές και μπορεί να τις αντιληφθεί ο καθένας. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές με τους Σωκράτη Διούδη και Ματίας Γιόχανσον και σύμφωνα πληροφορίες στους οποίους εκφράστηκε από τον Παναθηναϊκό η πρόθεση της ομάδας να παραμείνουν στον σύλλογο και μετά το καλοκαίρι που λήγουν τα συμβόλαιά τους. 

Πάντως προς το παρόν, δεν έχουν πέσει συγκεκριμένα νούμερα στο τραπέζι. Η διάθεση παραμονής είναι το πρώτο βήμα, που πάντα προηγείται του επόμενου και ουσιαστικότερου που σχετίζεται με τις απολαβές, το οποίο είναι σε άμεση συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα και το συνολικό-διαθέσιμο μπάτζετ. 

Επαφές για επέκταση συμβολαίου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τους Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ τη σκυτάλη πρόκειται να πάρουν το προσεχές διάστημα και οι Χρήστος Δώνης και Κώστας Αποστολάκης.