Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΚΝΙΣ

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για ΜακΝις, δρομολογούνται αλλαγές

Ο τραυματισμός του Τζαμάνι ΜακΝις στο γόνατο στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena, για την 5η αγωνιστική της Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απασχολεί στον μέγιστο βαθμό τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ άφησε υποβασταζόμενος το παρκέ, 41’’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης, παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο της ομάδας και θα υποβληθεί- ενδεχομένως και απόψε, διαφορετικά αύριο- σε μαγνητική τομογραφία, για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. 

«Θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς έχει ο ΜακΝις, ευελπιστούμε να μην είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός, όσο φάνηκε», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι, με εμφανή αγωνία, ο Φώτης Τακιανός.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», ερωτηθείς σχετικά, αποσαφήνισε, ακόμη, αναφορικά με τη διαφοροποίηση του ρόστερ - με δεδομένο πως στη μάχη με τους «ερυθρόλευκους» δε χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Σκάιλερ Φλάτεν- πως: «Λείπαμε έξι ημέρες, λόγω των εκτός έδρας αγώνων με το Λαύριο και την Μπενφίκα, με την επιστροφή μας έχουν γίνει συζητήσεις με τη διοίκηση και οι αποφάσεις που πάρθηκαν σχετίζονται με τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει η ομάδα καλύτερη, τι πρέπει να κάνουμε για να τη διορθώσουμε».

Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν πως οι «ασπρόμαυροι» θα δρομολογήσουν τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Φλάτεν και την απόκτηση ενός κόμπο γκαρντ.