Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λουκάκου

ΒΙΝΤΕΟ-Κύπελλο Ιταλίας: Ο Λουκάκου έσωσε στις καθυστερήσεις την Ίντερ

Ό,τι δεν συνέβη σε ολόκληρο το ματς έγινε από το 80′ και μετά στο Τορίνο, όπου Γιουβέντους και Ίντερ έμειναν στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Το ζευγάρι του περσινού τελικού θα λύσει οριστικά τις διαφορές του στη ρεβάνς της 26ης Απριλίου στο Μιλάνο. 

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές, αλλά γκολ να μην βρίσκουν. Αυτή που κατάφερε τελικά να σκοράρει ήταν η Γιουβέντους όταν με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ στο 83′ ο Κουαδράδο άνοιξε το σκορ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, έγινε χαμός στις καθυστερήσεις. Η Ίντερ κέρδισε πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έξαλλα, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Ο Λουκάκου ευστόχησε και έκανε το 1-1, αλλά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών φάνηκε να κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς της Γιούβε και αποβλήθηκε.

 Επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών και όταν μετά από λίγα λεπτά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν μετά τη λήξη του ματς και οι Κουαδράδο, Χαντάνοβιτς.

Γιουβέντους: Περίν, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Κουαδράδο, Φατζόλι (65′ Μιρέτι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Ντι Μαρία (65′ Κιέζα), Βλάχοβιτς (74′ Μίλικ).

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο (81′ Ντάμφρις), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (81′ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (68′ Γκόσενς), Λαουτάρο (86′ Κορέα), Τζέκο (68′ Λουκάκου).