Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες άνοιξε εστιατόριο στην Κολομβία και σερβίρει χωριάτικη σαλάτα με… 25 ευρώ!

Ο Χάμες Ροντρίγκες δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς εκτός του ποδοσφαίρου. Έχει ανοίξει διάφορες επιχειρήσεις, όπως αλυσίδα καταστημάτων καφέ και διάφορα εστιατόρια.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακός, ανακοίνωσε πως άνοιξε ένα νέο εστιατόρια στη χώρα του και συγκεκριμένα στην πόλη της Μπογκοτά, συνεχίζοντας την αλυσίδα που περιέχει μαγαζί στη Μαδρίτη και τα επόμενα θα ανοίξουν σε Μαρμπέγια και Μαϊάμι.

Το μαγαζί έχει όνομα «Arrogante», δηλαδή «αλαζόνας» και στο μενού υπάρχουν μπόλικα πιάτα. Ανάμεσα σε αυτά και η ελληνική σαλάτα, προφανώς δηλαδή η χωριάτικη, δείγμα του ότι πήρε κάτι… φεύγοντας από τη χώρα μας. Μάλιστα το συγκεκριμένο πιάτο κοστίζει 25 ευρώ!

Στο νέο εστιατόρια λοιπόν του Χάμες Ροντρίγκες μπορεί κανείς να απολαύσει το μενού, το οποίο έχει μεγάλη ποικιλία κρασιών και αφρώδη κρασιά, κοκτέιλ, σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά, επιδόρπια, ορεκτικά, μεταξύ άλλων. Οι τιμές στο εστιατόριο στη Μαδρίτη, πάντως, κυμαίνονται από 10 ευρώ (49.000 πέσος) έως 45 ευρώ (221.000 πέσος).

Ας δούμε ορισμένα από τα… ακριβά πιάτα στο μενού του Χάμες, όπως παρουσιάζονται σε διάφορα Μέσα της Κολομβίας.

Φαγητό:
- Ραβιόλια Boletus: 27 ευρώ
- Καρπάτσιο με κόκκινες γαρίδες: 33 ευρώ
- Ελληνική σαλάτα: 25 ευρώ
- Ριζότο κολοκύθας: 22 ευρώ
- Πίτσα μαργαρίτα: 18 ευρώ
- Τιραμισού arrogante: 10 ευρώ

Κοκτέιλ
- Balsamic Negroni: 14 ευρώ
- Mojito: 14 ευρώ
- Martini: 14 ευρώ

Κρασιά και αφρώδης οίνος:
Lous Roederer Collection: 155 ευρώ