Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Όργιο φημών στην Ρωσία για συμφωνία Σπαρτάκ Μόσχας με Ίβιτς

Όργιο φημών στην Ρωσία για συμφωνία Σπαρτάκ Μόσχας με Ίβιτς

Σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο μετακόμισης του Βλάνταν Ίβιτς από το Κράσνονταρ στην Μόσχα. Από το μεσημέρι της Δευτέρας κυκλοφορούν φήμες πως η Σπαρτάκ που ψάχνει τον διάδοχο του Γκιγέρμο Αμπασκάλ  στην τεχνική της ηγεσία, έχει καταθέσει πρόταση προς τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αίφνης βρίσκεται προ της απόλυσης από την Κράσνονταρ!

Παρά το εκπληκτικό ξεκίνημα στον πρώτο γύρο, η Κράσνονταρ μετρά τρεις σερί γκέλες μετά την επανέναρξη έπειτα την χειμερινή διακοπή, με πιο πρόσφατη τον αποκλεισμό - σοκ από το Κύπελλο μετά την ήττα με 2-0 από την Χίμκι.

«Είναι η πρώτη φορά που ακούω για πρόταση από την Σπαρτάκ. Εγώ είμαι προπονητής της Κράσνονταρ και το συμβόλαιο μου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2024», σχολίασε ο Σέρβος που προσπάθησε να ντριμπλάρει τις ερωτήσεις: «Η ομάδα έχει ιδιοκτήτη, πρόεδρο. Αυτός αποφασίζει. Αν το αποφασίσει το κλαμπ, τότε εντάξει. Εγώ θα ακολουθήσω ότι είναι γραμμένο στο συμβόλαιο μου», τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς, που έχει την Κράσνονταρ στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έναν βαθμό πίσω από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.