Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι ενδεκάδες του Ίντερ-Μίλαν, επιστρέφει ο Λεάο

Οι ενδεκάδες του Ίντερ-Μίλαν, επιστρέφει ο Λεάο

Η Ίντερ πανηγύρισε μεγάλη νίκη την περασμένη Τετάρτη (10/05) στον πρώτο ημιτελικό του Champions League επικρατώντας 2-0 της συμπολίτισσας Μίλαν με τα γκολ των Τζέκο και Μικίταριαν, γεγονός που την έχει φέρει σε θέση ισχύος στο δρόμο προς τον τελικό.

Περίπου 1,5 ώρα πριν τη σέντρα του δεύτερου ημιτελικού, οι δύο προπονητές άνοιξαν τα χαρτιά τους, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ενδεκάδα του πρώτου ημιτελικού και να μην κάνει την παραμικρή αλλαγή, παίζοντας με σύστημα 3-5-2 και τους Λαουτάρο-Τζέκο στην επίθεση, αφήνοντας στον πάγκο τον Ρομέλου Λουκάκου.

Η ενδεκάδα της Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο

Από την άλλη Στεφάνο Πιόλι δεν είχε άλλη επιλογή κι από τη στιγμή που ο Ραφαέλ Λεάο μπορεί να προσφέρει έστω και σφίγγοντας τα δόντια βρίσκεται στην ενδεκάδα της Μίλαν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έλειψε από τους "ροσονέρι" στο πρώτο παιχνίδι, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λάτσιο.

Ο Λεάο παίρνει θέση στα αριστερά, με τον Ολιβιέ Ζιρού στην κορυφή και τον Ιμπραΐμ Ντίαθ δεξιά, στην προσπάθεια της Μίλαν να ανατρέψει την ήττα 0-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Η ενδεκάδα της Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τιάο, Τομόρι, Ερναντέζ, Μεσίας, Τονάλι, Κρούνιτς, Ντίαθ, Ζιρού, Λεάο