Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Live: Ελλάδα - Καζακστάν 5-0 (τελικό)

Τέλος του αγώνα. 

88': Ο Κωνσταντέλιας κουβάλησε εξαιρετικά την μπάλα, έδωσε στον Γιακουμάκη αλλά από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πήγε ψηλά

85': ΓΚΟΟΟΟΛ η Εθνική ομάδα. Κόρνερ του Τσιμίκα από τα δεξιά, ο Ταπάλοφ έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

84': Ο Γιακουμάκης πήρε παραμάζωμα τον αντίπαλό του, η μπάλα στρώθηκε στον Μάνταλο που σούταρε πάνω στον Σάτσκι.

79': Εντυπωσιακή αντεπίθεση της Ελλάδας, ο Μπουχαλάκης έδωσε στον Μασούρα και εκείνος έκανε ωραίο γύρισμα με τον Ταπάλοφ να διώχνει.

77': Αλλαγή για το Καζακστάν: Αϊμπέτοφ στη θέση του Σαμορόντοφ.

74': Αλλαγή για την Εθνική: Μπακασέτας αντί Μπουχαλάκη.

73': Ο Μασούρας σέρβιρε στον Μπακασέτα που έπιασε σουτ σχεδόν από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει εκτός.

68': Κίτρινη στον Γερλάνοφ για σκληρό φάουλ στον Ρότα.

67': Ζούεφ αντί Τσεσνόκοφ για το Καζακστάν.

67': Ρότα αντί Μπάλντοκ

66': Κίτρινη στον Οράζοφ.

63': Αλλαγές για την Εθνική: Γιακουμάκης αντί Πέλκα και Κωνσταντέλιας στη θέση του Ιωαννίδη.

61': Σουτ του Βορογκόφσκι από τα όρια της περιοχής, μπλόκαρε ο Βλαχοδήμος.

54': Κίτρινη στον Σαντιμπέκοφ για φάουλ στον Μάνταλο.

51': Ο Μασούρας πάτησε περιοχή, έκανε το γύρισμα και η μπάλα έφτασε στον Μάνταλο που σούταρε στα σώματα, ενώ στη συνέχεια ο Μπακασέτας έκανε συρτό σουτ που μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

50': Ευκαιρία για το Καζακστάν με τον Ταπάλοφ στην περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι

48': Σουτ του Τσεσνόκοφ, μπλόκαρε ο Βλαχοδήμος και στη συνέχεια δόθηκε οφσάιντ.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Οράζοφ και Ταπάλοφ αντί Αστάνοφ και Καΐροφ για το Καζακστάν. Αλλαγή για την Εθνική: Ρέτσος αντί Χατζηδιάκου.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Η Ελλάδα προηγείται με 4-0 κόντρα στο Καζακστάν.

Όπως όλα δείχνουν υ υπόθεση πρόκριση για την Εθνική ομάδα τελειώνει κάπου εδώ με θετικό πρόσημο. Επόμενος αντίπαλος η Γεωργία. 

40': ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Εθνική ομάδα. Εξαιρετική σέντρα από τον Τσιμίκα στα όρια της περιοχής, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 4-0.

37': ΓΚΟΟΟΟΛ για την Εθνική ομάδα. Πανέμορφο άνοιγμα του Κουρμπέλη προς τα δεξιά, ο Μασούρας έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε πανέμορφη μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο με το αριστερό για τον Ιωαννίδη που βρήκε δίχτυα από κοντά.

30': Κίτρινη στον Χατζηδιάκο, για φάουλ στον Τσεσνόκοφ.

24': Μεγάλη ευκαιρία για το Καζακστάν. Εκτός περιοχής σουτ του Τσεσνόκοφ, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Χατζηδιάκου και χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου.

18': Εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα από τα αριστερά, έμεινε αμαρκάριστος ο Μαυροπάνος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά αστόχησε.

16': Κίτρινη στον Βορογκόφσκι για φάουλ στον Μπακασέτα.

15': ΓΚΟΟΟΟΟΛ η Εθνική ομάδα. Εξαιρετική σέντρα του Μασούρα από τα δεξιά, πανέμορφη κίνηση του Πέλκα και κεφαλιά-ψαράκι που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

8': ΓΚΟΟΟΟΛ η Εθνική ομάδα. Ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέναλτι για την Εθνική.

7': Ο Πέλκας βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον αμυντικό, επέστρεψε στον Έλληνα εξτρέμ που δοκίμασε ξανά το σουτ, ο Σάτσκι απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού έδιωξε τον κίνδυνο και στη συνέχεια της φάσης, ο Πέλκας ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι.

1': Πρώτη τελική για την Εθνική! Σέντρα του Μασούρα από τα δεξιά, δεν μπόρεσε ο Πέλκας να βρει την μπάλα με το κεφάλι και αυτή έφτασε στον Τσιμίκα, που έκανε άστοχο σουτ από τα όρια της περιοχής.

Άρχισε ο αγώνας. 

Η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Καζακστάν για τα playoffs του Euro 2024.

Οι ενδεκάδες

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος - Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας - Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας - Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Καζακστάν (Μαγκόμεντ Αντίεφ): Σάτσκι - Καΐροφ, Μπιστρόφ, Μαρότσκιν, Γερλάνοφ, Βορογκόφσκι - Τσεσνόκοφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Ζαϊντουντίνοφ, Αστάνοφ - Σαμορόντοφ.