Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Σφραγίζει» το εισιτήριο ο Άρης - Η πιθανή ενδεκάδα για Γκόμελ

«Σφραγίζει» το εισιτήριο ο Άρης - Η πιθανή ενδεκάδα για Γκόμελ

Ο Άρης θέλει να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Europa Conference League, κόντρα στην Γκόμελ (21:00 Novasports Prime).

Οι “κίτρινοι” θα αντιμετωπίσουν τη λευκορωσική ομάδα στο “Κλ. Βικελίδης”, χωρίς την παρουσία φιλάθλων και στοχεύουν σε μια εμφάνιση, παρόμοια με αυτή του πρώτου αγώνα, στον οποίο επικράτησαν 5-1. Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, εν όψει και των αναμετρήσεων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον επόμενο γύρο.

Οι “κίτρινοι” αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τον Κουέστα στην εστία και τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Οι Εμπακατά και Πίρσμαν θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Νταμπό και Ντουκουρέ να αποτελούν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Καμάτσο, Μαντσίνι και Γκρέι θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πάλμα στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Λευκορώσοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Γιουρίλ, Κοστρόβ, Μπάγκα, Σέντκο, Αντεόλα, Αλεκσίεβιτς και Μάκας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νικολάς Λαφόρζ (Βέλγιο), με βοηθούς τους Λοράν Κονοτέ και Ρούμπεν Βινς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γουέσλι Ντε Κρέμε.