Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με Βιεϊρίνια η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην κορυφή ο Μπράντον Τόμας

Με Βιεϊρίνια η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην κορυφή ο Μπράντον Τόμας

Ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει από το 2-0 της Κροατίας και να ψάξει την μεγάλη ανατροπή πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League. Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνες με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επιστρατεύοντας Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, Σβαμπ στα χαφ και Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης. 

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος θα παραταχθεί στο γήπεδο της Τούμπας με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα απ΄τα αριστερά προς τα δεξιά τους Ράχμαν Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Βιεϊρίνια. Στα χαφ θα βρεθεί το δίδυμο Μεϊτέ - Σβαμπ με επιθετική τριπλέτα μπροστά τους Τάισον, Κωνσταντέλια, Αντρίγια. Ως αιχμή του δόρατος θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον.

Στον πάγκο είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Μουργκ, Ότο, Οζντόεφ, Σαμάτα, Παναγιώτου, Ντεσπότοφ, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας.

Πριν λίγο, έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Ντιναμό, με τον Σεργκέι Γιακίροβιτς να διατηρεί τη διάταξη 4-2-3-1, ενώ ο Γιόσιπ Μίσιτς επιστρέφει στην Τούμπα μετά το πέρασμά του στους Θεσσαλονικείς τη διετία 2019-2021.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ - Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούτσιτς, Σπίκιτς, Μπατούρινα, Χότζα, Πέτκοβιτς.