Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέο ξεκίνημα για Ολυμπιακό με Γκενκ

Νέο ξεκίνημα για Ολυμπιακό με Γκενκ

Σε νέα εποχή έχει μπει αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και απόψε (22:00) ξεκινά και επίσημα το ταξίδι του στη νέα σεζόν, υποδεχόμενος στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Γκενκ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να παρουσιάσει μια φρέσκια σε ιδέες ομάδα, δίνοντας το στίγμα του, αν και πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη, που θα φέρει τους «ερυθρόλευκους» κοντά στην πρόκριση. Εξάλλου, η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη, ενώ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα το ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός έχει κι έναν ακόμη στόχο σε αυτό το παιχνίδι, καθώς θέλει να σπάσει ένα ιδιαίτερα αρνητικό ρεκόρ του στην Ευρώπη, καθώς ψάχνει τη νίκη στην έδρα του μετά από 623 ημέρες. Από τον Νοέμβριο του 2021 έχουν οι Πειραιώτες να κερδίσουν στο σπίτι τους, μετρώντας σε επτά παιχνίδια, πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. 

Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του, με τον Χουάνγκ να παραμένει αμφίβολος ως την τελευταία στιγμή, αλλά δύσκολα ο Νοτιοκορεάτης θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ο Πασχαλάκης θα πάρει θέσει κάτω από τα δοκάρια, Ροντινέι και Κίνι θα παίξουν στα άκρα της άμυνας και οι Φρέιρε, Ρέτσος θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο. Στην τριάδα στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» θα βρεθούν οι Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο.

Σε ότι αφορά τα δύο άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ θα εμπιστευτεί Μασούρα και Φορτούνη, με τον Ελ Αραμπί να παίρνει θέση στην κορυφή.