Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λήξαν το θέμα Αβραάμ-Κοσμά - Πώς ήταν η φιλοξενία της ΑΕΚ - Ποια η συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού

Λήξαν το θέμα Αβραάμ με Κοσμά - Πώς ήταν η φιλοξενία της ΑΕΚ - Ποια η συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού

Μεγάλη ένταση υπήρξε χθες λίγο πριν τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Στο 90′ και μετά την ενέργεια του Βαλμπουενά να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο δίχως την άδεια του διαιτητή, με στόχο να κόψει μία αντεπίθεση της ΑΕΚ, προκλήθηκε σύρραξη. Ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και ανάμεσα στους πάγκους.

Τη στιγμή που οι δύο πάγκοι αντάλλαζαν μερικά… γαλλικά, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πλησίασε τον Γιώργο Κοσμά και ήρθε σε διαπληκτισμό μαζί του.

Ωστόσο, αμέσως μετά το ματς ζητήθηκαν οι απαραίτητες συγγνώμες και από τις δύο πλευρές για αυτό το περιστατικό, οπότε πλέον το θέμα είναι λήξαν και δεν υπάρχει καμία συνέχεια.

Επίσης, θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ήρθαν στο γήπεδο και φιλοξενήθηκαν σε σουίτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν εξαιρετική και συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να λήξει ομαλά το ματς.

Από εκεί και πέρα, για τα όσα έγιναν ανάμεσα στους πάγκους, προφανώς η ένταση υπάρχει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο και συμβαίνουν αυτά.

Να προσθέσουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην «Opap Arena» χωρίς κανένα πρόβλημα. Έφτασε άνετα το πούλμαν και γενικά ήταν πολύ καλή η φιλοξενία της ΑΕΚ.