Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κύπελλο Ελλάδας: Για μια θέση στον τελικό Άρης και Παναιτωλικός

Κύπελλο Ελλάδας: Για μια θέση στον τελικό Άρης και Παναιτωλικός

Απόψε κρίνεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (6/3, 19:00).

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου έχει το προβάδισμα χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα με σκόρερ τον Φραν Βέλεθ και αυτό θέλει να υπερασπιστεί για να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό μετά από 14 χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά και θα παλέψει στο «Βικελίδης» για τον πρώτο τελικό της ιστορίας της. Αντίπαλός της θα είναι ο Παναθηναϊκός που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον άλλο ημιτελικό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι μεταξύ άλλων σε Τζούρασεκ, Ντουκουρέ και Ρουπ. Ο Ανσαριφάρντ, που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι κανονικά στην αποστολή.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Πετράκης πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη και δύο εξ αυτών δεν θα είναι στην τελική 20άδα, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα. Μαζί του δεν πήρε για διαφορετικούς λόγους τους Λιάβα, Μαλή και Στεργιάκη.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φεράρι, Νταρίντα, Βέλεθ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μλάντεν, Ντουάρτε Μπρ., Οικονόμου, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου και Τρύφωνας Πετρόπουλος, στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθό τον Θανάση Κόλλια, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης.