Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ντέρμπι… τίτλου στο «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ντέρμπι… τίτλου στο «Καμπ Νου»

Η μητέρα των μαχών στην Ισπανία ή με μια λέξη το clasico...

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» για την 26η αγωνιστική της La Liga, σε ένα κομβικό ντέρμπι που ενδέχεται να κρίνει από τώρα, ουσιαστικά, τον τίτλο του πρωταθλητή.

Διότι η γηπεδούχος Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία, ούσα στο +9 από τη δεύτερη Ρεάλ. Κάπως έτσι, εφόσον οι «μπλαουγκράνα» νικήσουν, θα εκτοξεύσουν τη διαφορά στο +12 και θα μοιάζει υπερβολικά δύσκολο να χάσουν τον τίτλο, ενώ και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα γι’ αυτούς.

Αντιθέτως, το εν λόγω παιχνίδι είναι must win για τους «μερένχες» εφόσον θέλουν να βρεθούν στο -6 και να βάλουν... φωτιά στην τελική ευθεία της La Liga.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, o Πέδρι δεν προλαβαίνει το ματς και δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον μηρό, ενώ ο Ντεμπελέ είναι εκτός επίσης λόγω μυϊκού προβλήματος για τους γηπεδούχους.

Από τη μεριά των φιλοξενούμενων, ο Αλάμπα θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μπενζεμά φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα δώσει κανονικά το παρών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Αραούχο, Κούντε, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Μπουσκέτς, Γκάβι, Ντε Γιονγκ – Ραφίνια, Τόρες, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Μιλιτάο, Νάτσο – Καμαβινγκά, Κρόος, Μόντριτς – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.