Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκατούζο: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση των οπαδών, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Γκατούζο: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση των οπαδών, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Η Μαρσέιγ αποδοκιμάστηκε από το κοινό της στο 0-0 με τη Λιλ στο «Βελοντρόμ» για τη Ligue 1. Ο Τζενάρο Γκατούζο έδειξε να αποδέχεται τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων, αλλά υπερασπίστηκε τους παίκτες του, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» (9/11, 22:00).

«Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά καταλαβαίνω την απογοήτευση του κοινού. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ πως έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Όλοι μας είμαστε καλοπληρωμένοι επαγγελματίες, συνεπώς σέβομαι τους φιλάθλους που πληρώνουν εισιτήριο. Έχω αποδοκιμαστεί και παλαιότερα κι απέναντι σε αυτό υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορείς να κάνεις: να αντιδράσεις και να δουλέψεις», ανέφερε.

Όσο για τις ακόμη πιο έντονες αποδοκιμασίες στον Ομπαμεγιάνγκ, ο Ιταλός προπονητής είπε: «Πρέπει να υπερασπιστώ τους παίκτες μου, όχι μόνο τον Ομπαμεγιάνγκ. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να μην τα παρατήσουμε. Περιμένω από τον Πιέρ να αντιδράσει, όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Όλοι κάνουν λάθη, ο κόσμος περιμένει από αυτόν να σκοράρει σε κάθε ματς και δεν μου αρέσει ότι όλοι επικεντρώνονται πάνω του. Θα πέσω και στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου».