Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Για το 5/5 κόντρα στην Κύπρο η Εθνική - Έτσι θα παίξει (ΦΩΤΟ)

Για το 5/5 κόντρα στην Κύπρο η Εθνική - Έτσι θα παίξει (ΦΩΤΟ)

Η Εθνική Ελλάδος επιστρέφει στη δράση για τα τελευταία δύο παιχνίδια που καλείται να δώσει στο Nations League.

Το σύνολο του Γκουστάβο Πογιέτ έχει εξαιρετική παρουσία στην έως τώρα πορεία της διοργάνωσης, καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση-άνοδο στη β’ κατηγορία του Nations League.

Η γαλανόλευκη θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση και το βράδυ του Σαββάτου (24/9, 21:45) αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Λάρνακα για την 5η αγωνιστική.

Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η Ελλάδα επικράτησε με το εμφατικό 3-0 κόντρα στο “νησί της Αφροδίτης” και στόχος της είναι να ζευγαρώσει τις νίκες της για να διατηρήσει το απόλυτο.

Παράλληλα, καλείται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα, δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μάνταλο και Γιακουμάκη.

Στον αντίποδα, η Κύπρος θέλει να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε τους περασμένους μήνες και στο αποψινό παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ο Τιμούρ Κετσπάγια.

O διεθνής διαιτητής από τη Λευκορωσία, Αλεξέι Κουλμπάκοφ, θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση.

Βοηθοί του 43χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζιουκ και Όλεγκ Μασλιάνκο, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ντζμίτρι Ντζμιτριέου.

Οι πιθανές ενδεκάδες του Κύπρος-Ελλάδα:

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Παναγή, Κορρέα, Γκόγκιτς, Κατελάρης, Ιωάννου, Καστάνος, Κυριάκου, Αρτυματάς, Λοΐζου, Παπούλης, Σωτηρίου.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης (Μπουχαλάκης), Πέλκας, Μασούρας, Μπακασέτας, Δουβίκας.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής:

Κύπρος-Ελλάδας: Η προαναγγελία του αγώνα

Τα σημερινά παιχνίδια του Nations League:

16:00 Αρμενία – Ουκρανία

19:00 Σλοβενία – Νορβηγία

19:00 Βόρεια Ιρλανδία – Κόσοβο

21:45 Ισπανία – Ελβετία

21:45 Τσεχία – Πορτογαλία

21:45 Ισραήλ – Αλβανία

21:45 Σερβία – Σουηδία

21:45 Σκωτία – Ιρλανδία

21:45 Κύπρος – Ελλάδα