Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Παραιτείται από τη Σίτι ο Γκουαρντιόλα»!

«Παραιτείται από τη Σίτι ο Γκουαρντιόλα»!

Για περίπου 100 παραβάσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα διώκεται στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι και οι άνθρωποι της ομάδας φοβούνται ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα παραιτηθεί!

Ο Ισπανός τεχνικός είχε δηλώσει τον Μάιο του 2022 την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, αν έχει εξαπατηθεί και ο ίδιος από τη διοίκηση του συλλόγου, καθώς οι ιδιοκτήτες τον είχαν διαβεβαιώσει προσωπικά ότι δεν έχουν υπάρξει παρατυπίες.

Μετά την ήττα από την Τότεναμ, ο πρόεδρος της Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, μάζεψε το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες και τους ενημέρωσε σχετικά με την έρευνα, καθώς η είδηση ήταν έτοιμη να… σκάσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Sun» οι άνθρωποι των «πολιτών» εκτιμούν ότι ο Γκουαρντιόλα όντως θα παραιτηθεί, μένοντας πιστός στις δηλώσεις που είχε κάνει και αυτό θα συμβεί πριν ανακοινωθεί η τιμωρία τους συλλόγου για τις παραβάσεις.

Η διοίκηση του συλλόγου ελπίζει ότι αυτό δεν θα γίνει πριν από το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς θεωρείται ότι θα πάρει αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών και κατόπιν να ανακοινωθεί μια ενδεχόμενη ποινή.