Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τέλος από την ΣΠΑΛ ο Ντε Ρόσι, νέος προπονητής του Φετφατζίδη ο Όντο

Τέλος από την ΣΠΑΛ ο Ντε Ρόσι, νέος προπονητής του Φετφατζίδη ο Όντο

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν μεταξύ των επιλογών του Ντανιέλε Ντε Ρόσι τον περασμένο Ιανουάριο για την ενίσχυση της ΣΠΑΛ μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως η συνεργασία τους δεν ήταν γραπτό να κρατήσει για πολύ.

Αιτία τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας από την Εμίλια Ρομάνια στο τετράμηνο που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ο Ντε Ρόσι (από τον Οκτώβριο του 2022), με την ΣΠΑΛ να πέφτει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού στην Serie B και τον άλλοτε πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Ιταλιας να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Αυτό έγινε το απόγευμα της Τρίτης (14/02), με τη διοίκηση της ΣΠΑΛ να λύνει τη συνεργασία μαζί του και να βρίσκει άμεσα τον διάδοχό του, ανακοινώνοντας λίγες ώρες αργότερα τον Μάσιμο Όντο.

Ο 46χρονος Ιταλός υπέγραψε συμβόλαιο ως φινάλε της φετινής σεζόν, το οποίο θα ανανεωθεί αυτόματα μέχρι τον Ιούνιο του 2024 εάν οι μπιανκατζούρι καταφέρουν να παραμείνουν στη δεύτερη κατηγορία, με την ΣΠΑΛ να αποτελεί τον έκτο σταθμό στην προπονητική καριέρα του έπειτα από τις Πεσκάρα, Ουντινέζε, Κροτόνε, Περούτζια και Πάντοβα.