Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Πιθανή σφήνα μεγάλης ελληνικής ομάδας για Σένκεφελντ»!

«Πιθανή σφήνα μεγάλης ελληνικής ομάδας για Σένκεφελντ»!

Το συμβόλαιο του Μπαρτ Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τους πράσινους να είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν, ώστε να “δέσουν” τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό στο Κορωπί.

Άλλωστε, εκείνος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην εξαιρετική πορεία της στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και στην κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου Ελλάδος.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 31χρονου με την πράσινη φανέλα φαίνεται να έχουν τραβήξει τα βλέμματα κι άλλων συλλόγων. Μάλιστα, σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα της Παρασκευής,  την περίπτωση του “Σένκε” “γλυκοκοιτάζει” και η ΑΕΚ!

Θυμίζουμε πως οι κιτρινόμαυροι έχουν ενισχυθεί με αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή τη λίστα ανήκουν οι Βίκτωρας Κλωναρίδης, Νίκλας Χουλτ, Εμάνουελ Ινσούα και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Μέχρι αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων δεν έχει πάρει επίσημη μορφή όπως τονίζεται, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα, καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί από την 1/1/2023.

Από την πλευρά τους, οι πράσινοι θέλουν διακαώς να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον ποδοσφαιριστή κι έτσι πρόκειται να του καταθέσουν μία πολύ δελεαστική πρόταση με αυξημένες αποδοχές.

Εξυπακούεται πως η προτεραιότητα του Ολλανδού είναι να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ίδιος έχει δεθεί με το σύλλογο, ενώ παράλληλα του αρέσει η ζωή στην Αθήνα (αγωνίζεται στο τριφύλλι από το καλοκαίρι του 2019). Παρ’ όλα αυτά, σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στις επόμενες μέρες. Θυμίζουμε πως η επιθυμία των Κυπελλούχων Ελλάδος είναι η ανανέωση του Σένκεφελντ να ολοκληρωθεί και τυπικά μέχρι το τέλος του 2022.