Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ - Ντέμης Νικολαΐδης: «Ασταμάτητοι Λιβάι, Ιωαννίδης - Νικητής ο Αλμέιδα» - Ατάκες για Κάλενς και Μήτογλου

Στον Ματίας Αλμέιδα απέδωσε τα εύσημα για τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σχολιάζοντας το παιχνίδι στην εκπομπή «Monday FC», χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της Ένωσης, κάνοντας λόγο για την έξυπνη τακτική του Αργεντινού τεχνικού.

«Νικητής στο ντέρμπι είναι ο Αλμέιδα. Θεωρώ πως έκανε τη διαφορά, ειδικά στον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλαξε τακτική, περίμενε λίγο πιο πίσω για να παίξει στις αντεπιθέσεις, κάτι που μπορεί να κάνει όπως έδειξε και στο Μπράιτον. Ο Παναθηναϊκός έμεινε από δυνάμεις και μετά το 70’ είχε δύο φάσεις με κεφαλιές, δεν είχα την αίσθηση πως μπορούσε να βάλει γκολ. Η ΑΕΚ το διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι στο τέλος, είχε αυτοπεποίθηση και μια σιγουριά στο παιχνίδι της, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε να θέλει αλλά να μην μπορεί. Η νίκη είναι του Αλμέιδα, έχει δέσει την ομάδα του πολύ καλά και πάντα βρίσκει τρόπους να καλύπτει τα κενά. Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ», τόνισε αρχικά.

Για την απόδοση των παικτών που ξεχώρισαν: «Τα δύο σέντερ φορ ήταν ασταμάτητα, ο Λιβάι και ο Ιωαννίδης δεν έχασαν μονομαχία. Και οι δύο τερματοφύλακες ήταν επίσης πολύ καλοί. Ο Κάλενς μού άρεσε όπως τον είδα για πρώτη φορά, ενώ και ο Μήτογλου ήταν για άλλη μια φορά πολύ καλός. Από την άλλη αποδείχτηκε μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον, γιατί φτιάχνει παιχνίδι από πίσω και αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Γεντβάι».