Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εξέλιξη στη Θέλτα που ενδιαφέρει την ΑΕΚ για Πινέδα!

Εξέλιξη στη Θέλτα που ενδιαφέρει την ΑΕΚ για Πινέδα!

Σε μία πιθανότητα που αναμφισβήτητα ενδιαφέρει και την ΑΕΚ λόγω Ορμπερλίν Πινέδα, αναφέρθηκε πριν από λίγες ώρες ο ιδιοκτήτης της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο.

Το αφεντικό των Γαλιθιάνων αναφέρθηκε στις φήμες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα περί διάθεσης να προχωρήσει στην πώληση της ομάδας αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Να επισημάνουμε, βέβαια, πως αυτά τα σενάρια δεν αναπτύσσονται πρώτη φορά για την ομάδα του Βίγκο, καθώς είχαν κυκλοφορήσει ανάλογα και το 2016!

«Γνωρίζουμε τις φήμες που υπάρχουν εκεί έξω, αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς προς πώληση, υπάρχουν άλλοι έξι-επτά σύλλογοι», δήλωσε ο Μουρίνιο. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να μην παίζουμε με τις φήμες και αν είναι κάτι να επιβεβαιωθεί, θα επιβεβαιωθεί», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Θέλτα. 

«Όλα τα κλαμπ κάνουν κάτι για να μείνουν πίσω... Πρόσφατα η Παρί προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό δεν σημαίνει κάτι αυτή τη στιγμή, αλλά όλα τα ενδεχομένα είναι ανοικτά», κατέληξε ο Μουρίνιο.

Να θυμίσουμε πως ο Πινέδα είναι δανεικός στην ΑΕΚ από τη Θέλτα χωρίς οψιόν αγοράς με την Ένωση να είναι δεδομένο ότι θα κάνει την προσπάθειά της για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μεξικανού άσου που αυτή τη στιγμή είναι με τους Αζτέκους στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.