Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρώτη μεταγραφή στην ΑΕΚ ο εξτρέμ - «Τεράστιο ταλέντο, απαράμιλλη τεχνική» (ΦΩΤΟ)

Σούπερ μεταγραφή εξτρέμ στην ΑΕΚ - «Τεράστιο ταλέντο, απαράμιλλη τεχνική» (ΦΩΤΟ)

Ενθουσιασμένοι είναι όλοι στην ΑΕΚ με τον Πάολο Φερνάντες που δεδομένα είναι παίκτης επιπέδου, με τους κιτρινόμαυρους να θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ενδεκάδα της ομάδας. Πολύ περισσότερο τώρα που απουσιάζει ο Νίκλας Ελίασον, λόγω τραυματισμού.

«Τους... τρέλανε - Έλαμψε με το καλημέρα ο Φερνάντες - Έδειξε από την πρώτη του προπόνηση το τεράστιο ταλέντο και την απαράμιλλη τεχνική του», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της αθλητική εφημερίδα της Τρίτης.

Ο Πάολο Φερνάντες εντυπωσίασε, λοιπόν, στην «πρώτη» του με τα κιτρινόμαυρα, στέλνοντας το κατάλληλο μήνυμα στον Ματίας Αλμέιδα. Ουσιαστικά, με το… καλημέρα, ο 24χρονος παίκτης φανέρωσε στη μίνι προετοιμασία της ΑΕΚ τα στοιχεία που όλοι είχαν διακρίνει. Εξαιρετικές επαφές με τη μπάλα, φαντασία, δημιουργία, αλλά και εκτέλεση, καθώς σκόραρε στο δίτερμα που έγινε χθες το απόγευμα.

Ο αριστεροπόδαρος Ισπανός εξτρέμ δείχνει ότι προσαρμόζεται γρήγορα στα «θέλω» και τις απαιτήσεις του Αργεντινού τεχνικού της ομάδας, που θα μπορεί να τον ρίξει στη «μάχη» του πρωταθλήματος από την 1η Γενάρη του 2023.

ΑΕΚ: Εντυπώσεις για Φερνάντες και ανησυχία για Βίντα