Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στη Μύκονο για διακοπές ο Τσούμπερ (ΦΩΤΟ)

Στη Μύκονο για διακοπές ο Τσούμπερ (ΦΩΤΟ)

Στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο φαίνεται πως περνά ο Στίβεν Τσούμπερ, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο για τον οργανισμό αλλά και για όλους τους φίλους της «Ένωσης», όπως επίσης και για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατέκτησαν το «νταμπλ» και συγκεκριμένα τον Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός, πέρασε αρκετά τη φετινή χρονιά, ειδικότερα με το πρόβλημα που είχε στους κοιλιακούς του, ένα πρόβλημα που τον έκανε να πάρει την απόφαση να μην παρευρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ με την εθνική ομάδα της χώρας του, μία απόφαση που όπως φάνηκε ήταν σωστή, αν κρίνει κανείς εκ του αποτελέσματος.

Ο Τσούμπερ έμεινε εδώ, έκανε την εγχείρηση στους κοιλιακούς και στον δεύτερο γύρο συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ΑΕΚ να στεφθεί νταμπλούχος Ελλάδος για το 2023, με τον ίδιο να κερδίζει ξανά την κλήση του στην Εθνική Ελβετίας.

Έτσι, αφού πέρασε μία αρκετά απαιτητική χρονιά, σε όλα τα επίπεδα, ο Ελβετός αποφάσισε να χαλαρώσει στην Μύκονο, εκμεταλλευόμενος τις διακοπές που έχουν πάρει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Οι φωτογραφίες με τον σταρ της ΑΕΚ