Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δολοφονία Μιχάλη: «Αποφυλακίζονται ακόμη 50 Κροάτες χούλιγκανς, ποδοσφαιριστές καλύπτουν τα δικαστικά έξοδα»!

Δολοφονία Μιχάλη: «Αποφυλακίζονται ακόμη 50 Κροάτες χούλιγκαν, ποδοσφαιριστές καλύπτουν τα δικαστικά έξοδα»!

Αποκαλυπτικές ειδήσεις έδωσε η δημόσια τηλεόραση της Κροατίας σχετικά με τους Κροάτες χούλιγκαν που είχαν συλληφθεί στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας τον Αύγουστο.

Περίπου 20 Κροάτες αφέθηκαν ήδη ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως τονίζουν στην Κροατία, κάποιοι εκ εξ αυτών ζήτησαν από την κροατική πρεσβεία να εκδοθούν διαβατήρια για να επιστρέψουν στη χώρα τους, καθώς δεν έφεραν ταξιδιωτικά έγγραφα, όταν ήρθαν στην Αθήνα τον Αύγουστο για να προκαλέσουν τα φριχτά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράλληλα, ζήτησαν μέχρι και χρήματα για να καλυφθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων! Σύμφωνα με τον δημόσιο κροατικό τηλεοπτικό σταθμό HTV, η κυβέρνηση της χώρας θα καλύψει το ποσό που απαιτείται για το ταξίδι τους στο Ζάγκρεμπ.

«Η αστυνομία τους συνόδευσε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας μέχρι την Αθήνα και επιστρέφουν σήμερα (σ.σ. έφτασαν ήδη). Δεν είναι όλοι από το Ζάγκρεμπ, ούτε πρόκειται για κάποιο οργανωμένο ταξίδι. Η κυβέρνηση τους βοήθησε όλους όλους αυτούς τους μήνες. Τα χρήματα που προορίζονται για τα δικαστικά έξοδα καλύφθηκαν από κάποιους Κροάτες ποδοσφαιριστές, ενώ η κυβέρνηση, αλλά και ιδιώτες θα πληρώσουν τα αεροπορικά εισιτήρια», αναφέρει το ρεπορτάζ της κροατικής τηλεόρασης.

Μάλιστα, σημειώνει πως έχει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους για ακόμη 50 Κροάτες χούλιγκαν! Συνολικά 102 ήταν οι συλληφθέντες.