Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πινέδα

«Δεν θα είναι εύκολο για την ΑΕΚ να κρατήσει Πινέδα, τον θέλει και η...»

Η παρουσία του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο Μεξικανός θα πρέπει να επιστρέψει στη Θέλτα όπου και ανήκει. Είναι δεδομένο πως η «Ένωση» θα κάνει προσπάθεια για να τον κρατήσει στο ρόστερ της ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «One Football» το οποίο αναδημοσιεύει και το σάιτ «90min», τονίζεται αρχικά η πρόθεση της ΑΕΚ να κρατήσει μόνιμα τον διεθνή Μεξικανό μεσοεπιθετικό, αλλά επισημαίνεται πως μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει και η Ρίβερ Πλέιτ.

«Ο ελληνικός σύλλογος καταλαβαίνει ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο ωστόσο γιατί η Θέλτα θέλει να ανεβάσει την τιμή του μετά την σπουδαία χρονιά που κάνει», σημειώνεται μεταξύ άλλων, ενώ όσον αφορά στη Ρίβερ τονίζεται πως: «Πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από την πλευρά της ομάδας της Ρίβερ Πλέιτ και θα μπορούσαν κάλλιστα να υποβάλουν προσφορά για τις υπηρεσίες του Ορμπελίν».!

Στο τέλος το ρεπορτάζ αναφέρει πως: «Ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να κάνει εξαιρετικές συστάσεις στην Ρίβερ Πλέιτ για τον ποδοσφαιριστή». Κάτι που καταλαβαίνει κανείς πως δεν μπορεί να έχει βάση αφού ο Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα στην ΑΕΚ. Ήταν εξάλλου ο βασικός λόγος που ο Μεξικανός ήρθε στην «Ένωση» το περασμένο καλοκαίρι.»