Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή η ομάδα έχει βάλει στο… μάτι τον Πάλμα, τι λέει ο Άρης

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος στον Άρη είναι ο Λουίς Πάλμα. Ο νεαρός άσος από την Ονδούρα έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μετρώντας 12 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ στη φετινή Super League.

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πάλμα είναι η Άντερλεχτ, που εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων, κάνοντας μάλιστα πρόταση άνω των 3 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, στον Άρη δεν βιάζονται να πουλήσουν την επένδυσή τους. Το περασμένο καλοκαίρι, απορρίφθηκε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Πάλμα από ομάδα του MLS. Τόσο ο παίκτης, όσο και οι «κίτρινοι» δεν βιάζονται για μια μεταγραφή. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα νιώθει καλά στον Άρη, όπου έχει σημαντικό ρόλο, και εξελίσσεται συνεχώς.

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Καρυπίδης κοστολογεί τον παίκτη πάνω από 4-4,5 εκατ. ευρώ και γνωρίζει πως οι μετοχές του μόνο ανοδική πορεία θα έχουν όσο συνεχίζει να παίζει στο «Κλ. Βικελίδης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ