Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Το παίρνει απόφαση για Σκάρπα ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη για Πίτσι!

ΒΙΝΤΕΟ: Το παίρνει απόφαση για Σκάρπα ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη για Πίτσι!

Ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις για τη θέση του επιτελικού χαφ, αφού ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος ξεχώρισε από τις επιλογές της σχετικής λίστας, δύσκολα θα φύγει τώρα από την Παλμέϊρας.

Οι Βραζιλιάνοι θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους μέχρι το τέλος της σεζόν τους, τον Δεκέμβρη, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι προσανατολίζονται στο να ενεργοποιήσουν το plan b, δηλαδή να εξασφαλίσουν από τώρα την υπογραφή του 28χρονου, αφού από την 1η Ιουλίου έχει το δικαίωμα να υπογράψει προσύμφωνο!

Από την άλλη, προκύπτουν και νέα ονόματα στο προσκήνιο, όπως αυτό του Λουίς Μιγκέλ Αφόνσο Φερνάντες ή αλλιώς “Πίτσι”, από τη Μπενφίκα.

Όπως γράφουν στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 32χρονο επιτελικό μέσο, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντες και δεν βρίσκεται στα πλάνα των “Αετών” για την επόμενη σεζόν!

Μάλιστα, λόγω διένεξής του με τον προπονητή Ζορζέ Ζεσούς, τον Γενάρη είχε παραχωρηθεί στη Μπασακσεχίρ, με την οποία έκανε 10 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Με τη Μπενφίκα, της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος για 7 χρόνια, έχει καταγράψει 357 συμμετοχές με 94 γκολ και 95 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, εμφανίζεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπενφίκα για την απόκτηση του Πορτογάλου.