Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζάχαβι: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός…»

Ζάχαβι: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός…»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα (4-0) και πλέον μετρά αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση στη φάση των «16» του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το «βαρύ πυροβολικό» της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Εράν Ζάχαβι βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια σε Κύπελλο (Μακάμπι Καμπίλιο Τζάφα) και πρωτάθλημα (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα), βάζοντας «φρένο» σε μια περίοδο «αφλογιστίας» που διαρκούσε από τις 17 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην φορ της Αϊντχόφεν παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα one.co.il, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο προ διετίας προχωρημένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

«Ναι, είναι αλήθεια πως με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ», τόνισε ο 36χρονος στράικερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μέλλον του στη Μακάμπι.

«Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου κοιτάζω μόνο το επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να απολαύσω το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο γίνεται. Είναι προφανές πως περιμένω την ομάδα, αλλά αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη».