Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σοτέλδο

«Πάει για μεταγραφή η Τίγκρες, πιο κοντά ΠΑΟΚ - Σοτέλδο»

Η Τίγκρες κινείται για ενίσχυση στα μετόπισθεν, με τους Μεξικανούς να μοιάζουν πεπεισμένοι πως ανοίγει ο δρόμος της αποχώρησης του Γέφερσον Σοτέλδο που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Οι Μεξικανοί είχαν διαμηνύσει στον Σοτέλδο πως κινούνται για την απόκτηση αμυντικού και ως εκ τούτου εκείνος είναι υπό παραχώρηση προκειμένου να αδειάσει θέση ξένου,

Ο εκλεκτός βρέθηκε και όπως σημειώνει ο Τύπος, όλα δείχνουν πως η αποχώρηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, δεδομένου του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ, είναι θέμα χρόνου:

«Παρά το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, ο προπονητής της Τίγκρες επιμένει να ζητάει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και περιμένει από την διοίκηση να υλοποιήσει το αίτημα του για αυτή την μεταγραφή. Αυτός ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει η Τίγκρες και είναι έτοιμη να μπει στην διεκδίκηση της απόκτησης του είναι ο Αλβάρο Γκονζάλες της Μαρσέιγ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα SuperLider, ενδιαφέρει σοβαρά τα «αιλουροειδή», αφού βρίσκεται εκτός πλάνων του νέου προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ίγκορ Τούντορ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Γκονζάλες απέρριψε μια προσφορά από την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας μόλις έμαθε για την πρόταση της Τίγκρες.

Οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και αυτή η μεταγραφή στόπερ, φέρνει ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Γέφερσον Σοτέλδο στον ΠΑΟΚ».